Omgeving

B&B de Oogappel ligt op landgoed Schouwenburg en ligt in een gebied met nog veel meer landgoederen. Tegenover landgoed Schouwenburg ligt landgoed Zwaluwenburg met hierin de Dr A Vogeltuinen. Deze plekken liggen binnen een halve kilometer van onze B&B. 

Verder zijn er volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgezet in de directe omgeving. Het LAW Zuiderzeepad en LAD Zuiderzeeroute liggen dichtbij. De B&B ligt midden in een gebied met bos, heide en weilanden. Het prachtige coulissen landschap van de Veluwe. Maar ook de rivier de IJssel is niet ver weg. Dit gebied kunt u met de fiets of de auto ontdekken langs oude dorpjes en oversteken met een pontje. Hanzensteden als Hattem en Kampen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

Het pittoreske vestingstadje Elburg bevindt zich op 5 km en verdient zeker een bezoek. Via de middeleeuwse poort wandelt u Elburg binnen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Het heeft een eeuwenoud klooster, vestingwallen, kazematten een haven en enkele musea. U kunt hier ook heerlijk eten bij een van de vele restaurantjes af een drankje doen op de gezellige terrassen.
 
Voor de watersporters is het dichtbijgelegen Veluwemeer een ideale plek.

Kortom, de omgeving bevat alle ingredi├źnten voor eenonvergetelijk verblijf

Enthousiast? 

Maak een reservering!

Contact

U kunt contact met ons opnemen via het onderstaande formulier of via onze contactgegevens.


Contactgegevens

B&B De Oogappel
          Caroline Teerling
          Rozenbergerweg  4
          8084 PG 't Harde

06 29 24 36 23

info@bbdeoogappel.nl